ギャオで「アボンリーへの道」を見ていたら 「ティービスケット」が出てきました。
食べたくなり 。。。
作りました。
ミルクティーとよく合う♪
PC検索しました。
**ティービスケット(25枚)
1.小麦粉70g、コーンスターチ20g、BP小1/4,スキムミルク大1を
ざっくり混ぜます。
2.バター30gとコンデンスミルク大3をよく練ります。
3.2.に1.とティーバッグの紅茶2袋を加え 混ぜます。
4.ラップに3.を平らにして広げ 包み 冷蔵庫に30分以上 おきます。
5.4.を25等分して 丸め オーブン皿の上に敷いたオーブンシートにおき
コップなどの底で(底には小麦粉をつけます)押しつけ 厚さを3mmぐらいにして、
フォークで 数カ所穴を開け 170℃のオーブンで 13分ほど焼きます。
** Tea biscuits (25 pieces)
I was watching "Road to Avonlea" on the internet.
There was a line "Tea Biscuits"
I wanted to eat the biscuits...
and I baked it.
Searched on the internet.
1.Toss 70g cake flour, 20g starch, 1/4tsp BP and 1tbsp skim milk.
2. Mix 30g butter and 3tbsp condensed milk well.
3. Mix 1.,2., and 2 tea bags.
4. Place 3. on a plastic film and flatten. Wrap it in a plastic film and let it rest in a
refrigerator more than 30 mins.
5. Divide 4. into 25 equal parts then make 25 balls and place on a baking paper on a baking tray.
Make the balls flat by pushing about 3mm thickness.
Make some holes with a folk.
Bake at 170℃ for 13 mins.