2019年07月06日
豚の冷しゃぶ Cooled parboiled pork
**豚の冷しゃぶ Cooled parboiled pork
1.キャベツ、にんじん、ピーマンは 千切りにして 酒と塩とこしょうを入れた熱湯で
さっとゆでます。
2.その熱湯に 豚スライスを入れ ゆでます。
3.1.と2.を器に盛り ポン酢をかけます。
**パプリカマリネ Marinated red bell pepper
1.パプリカを甘酢に 一晩つけます。
**ほうれん草のごま和え Spinach dressed with sesame
1.ゆでたほうれん草をめんつゆとすりごまで和えます。
**フライドチキン Fried chicken
買ってきたものです。
** Cooled parboiled pork
1. Cut cabbage, carrot and green pepper into thin strips.
Boil them in hot water with rice wine, salt and pepper. Drain.
2. Boil slice pork in the 1. soup. Drain.
3. Put 1. and 2. on/in individual dishes and pour ponzu.
** Marinated red bell pepper
1.Soak red bell peppers in sweet vinegar for overnight
** Spinach dressed with sesame
1. Mix boiled spinach with seasoning soy sauce and grated sesame.
** Fried chicken
Store-bought