2019年07月08日
後もう少し I'll catch up
だいぶ 追いついてきました。 あと少しです。
I'll catch up.
**かつおのフライ Fried bonito
1.かつお刺身用は1cm厚さに切り 軽く塩、こしょうし 水気を拭き取ります
2.マヨネーズ大1,水100cc、小麦粉50gを混ぜた液に かつおをまぶし
パン粉をつけて 油で揚げます。
3.ウスターソースをかけます。
4.ズッキーニはソテーして 塩、こしょう、ガーリックパウダーで味付けています。
**小田巻蒸し Odamakimushi (Egg custard with Udon noodles)
(2個)
1.たまご2個にだし汁カップ1.5とめんつゆ50ccを入れよく混ぜ
濾します。
2.容器に うどん、ほか具材をいれて 1.をそそぎ ラップをふんわりかけ
串で10カ所ぐらい穴を開け レンジに2分かけ 次に20秒かけては 様子を見て
また20秒かけて を 3,4回繰り返します。
**なすの田舎煮 Simmered egg plant
**トマト、チーズ、バジルのカプレーゼ Caprese with Mozzarella and Tomato
**ポテトサラダ Potato salad
** Fried bonito
1. Cut bonito fillet tor sashimi into 1cm width slices. Sprinkle salt and pepper. Wipe off moiture.
2. Mix 1tbsp mayonnaise, 100cc water and 50g flour to make batter.
Dip 1. in the batter and then cover with breadcrumbs.
Deep fry.
3. Serve with Worcester sauce.
4. Stir fry zucchini and season with salt, pepper and garlic powder.
** Odamakimushi (Egg cusgtard with Udon noodles) for 2 bowls.
1. Mix 2 eggs, 1.5cup soup, 50cc seasoning soy sauce.
Then strain.
2. Put udon noodles and other ingredients and then pour 1.
Cover plastic film and make 10 small halls .
Microwave for 2 mins. then 20secs. and see how it goes. Then 20sec.
and see...Repeat it 3 to 4 times.
** Simmered egg plant
** Caprese with Mozzarella and Tomato
** Potato salad