2019年07月21日
カレーうどん Udon cooked with curry topping
**カレーうどん Udon cooked with curry topping
(2人分)
1.鍋に700ccの水、牛肉スライス160g、白ネギ、めんつゆ大6をいれ
3分ほど煮ます。あくを取ります。
2.1.の火を止めて カレールー2かけを入れ 溶けたら 火をつけて
3分煮ます。
3.水溶き片栗粉(片栗粉小2+水小2)でとろみをつけます。
4.うどんの上に3.をかけ 小口切りのネギを散らします。
**鴨のロースト Roasted duck
市販品です。
**ザワークラウト Sauerkraut.
市販品です。
** Udon cooked with curry topping (for 2 people)
1. Put 700cc water, 160g sliced beaf , leeks and 6tbsp seasoing soy sauce in a pan
and bring it to boil.
Skim the scum from broth then simmer for 3 mins.
2. Turn off the heat and add 2 curry roux. Mix it until it dissolves
Then turn on the stove and simmer for 3 mins.
3. Add starch(2tsp starch and 2tsp water) and mix well to thicken the broth.
4. Pour 3. over udon and sprinkle chopped green leeks.
** Roasted duck
** Sauerkraut