2019年07月24日
豚の冷しゃぶ Cooled parboiled pork
**豚の冷しゃぶ Cooled parboiled pork
1.鍋に昆布を置き 沸騰したら 千切りのキャベツ、わかめ、豚のスライスを
それぞれ ゆで うつわに盛ります。
2.ポン酢にすりごまと青ネギを入れて 添えます。
**いろいろ野菜の白和え風 Vegetables dressed with tofu
1,きゅうり、ザワークラウト、ゆでたしいたけ、かにかま を豆腐、マヨネーズ、
だしの素、めんつゆ少々で和えます。
**ブロッコリーのごま和え Broccoli dressed with sesame
1.ゆでたブロッコリーをスープの素、ごま油、すりごまで和えます。
集合写真を撮り忘れた〜〜。
** Cooled parboiled pork
1. Put kelp in a pot and bring it to boil,
then cook thin strips cabbage, wakame and sliced pork separately in it.
Put on individual dishes.
2. Serve with ponzu, grated sesame and chopped green leeks.
** Vegetables dressed with tofu
1. Mix thin sliced cucumber, sauerkraut, boiled shiitake mushrooms, imitation crab sticks
with tofu, mayonnaise, a little seasoning soy sauce and soup powder.
** Broccoli dressed with sesame
1. Mix boiled broccoli with soup powder, sesame oil and grated sesame.
I forgot to take a group picture~~~~