2019年10月17日
キャベツとソーセージの粗挽きマスタード炒め Fried cabbage and wienerwurst with coarsely ground mustard
**キャベツとソーセージの粗挽きマスタード炒め Fried cabbage and wienerwurst with coarsely ground mustard
(2人分)
1.キャベツ1/4玉はざく切りにし 塩小1/3、砂糖小1を混ぜ 20分ほど置きます。
絞ります。
ソーセージ6本は 1本を3つぐらいに切ります。
2.フライパンにマヨネーズ大1を入れ ソーセージを炒め 次にキャベツを加えて
炒めます。
3.2.に酢大1と粗挽きマスタード大1〜2を入れ軽く炒めます。
水菜やパセリなどを散らします。
**ブロッコリーとポテトのサラダ Potato and broccoli salad
1.マッシュポテトと茹でたブロッコリーをマヨネーズで 和えます。
**納豆焼き Baked natto
(2人分)
1.納豆2パックに付属のたれと辛子を加えて練ります。
片栗粉小2を加えて さらに混ぜ 油を引いたフライパンに薄くのばして焼きます。
小口切りのネギを散らします。
** Fried cabbage and wienerwurst with coarsely ground mustard (for 2 people)
1. Chop 1/4 heads of cabbages and mix with 1/3tsp salt and 1tsp sugar. Let it rest for 20 mins.
Squeeze.
Cut 6 wienerwurst into 18 pieces.
2. 1tbsp mayonnaise in a frying pan and fry wienerwurst and then add cabbages.
Fry them.
3. Season 2. with 1tbsp vinegar and 1tbsp to 2 tbsp coarsely ground mustard.
Mix them together.
Sprinkle parsley or potherb mustard.
** Potato and broccoli salad
1. Mix mashed potato and boiled broccoli with mayonnaise
** Baked natto (for 2 people)
1. Mix 2packs of natto with attached sauce and mustard.
Then add 2tsp starch and mix well.
Oil a frying pan and spread natto and bake them.
Sprinkle chopped green leeks.