2016年12月08日
簡単な物ばかりです。 They are all simple dishes
**チキンカツ (2人分)
1.鶏胸肉1枚は皮と脂を取り除き、4枚ぐらいにそぎ切りしてから 麺棒などで
叩いて広げます。
2.小麦粉大2、水大1、マヨネーズ小1を合わせた中に鶏肉を入れ 揉みこみます。
3.パン粉をまぶし 油で揚げます。
4.添えは 小松菜としいたけを炒めて塩コショウで味付けているものと
おなじみ 千切りキャベツです。
5.お好みのソースで♪
**カリフラワーのチーズ焼き Grilled cauliflower with cheese
1.茹でたカリフラワーにピザ用チーズをのせ、オーブンで焼きます。
**アボカド Avocado
1.アボカド1個を適当な大きさに切り、器に盛って 醤油とわさびで。
**お漬物 塩こうじ漬けきゅうりとベッタラ漬け
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** Chicken cutlet (for 2 people)
1. Remove fat and skin from 1 breast chicken.
Then cut into 4 slivers and tenderize them with a kitchen mallet.
2. Mix 2tbsp flour, 1tbsp water and 1tsp mayonnaise.
Add meat and rub.
3. Then bread and deep fry.
4. Garnish with thin striped cabbage and stir-fried shiitake mushrooms and
Japanese mustard spinach seasoned with salt and pepper.
With your favorite sauce on the side.
** Grilled cauliflower with cheese
1. Put cheese on boiled cauliflower and oven.
** Avocado
1. Cut 1 avocado into appropriately sized pieces.
With soy sauce and Japanese horseradish paste.
** Pickled vegetables