2016年12月04日
アボカドとツナのサラダ Avocado and canned tuna salad
**アボカドとツナのサラダ Avocado and canned tuna salad
(2人分)
1.アボカド1個は 食べやすい大きさに切り、レモン汁を振りかけます。
玉ねぎ1/4玉は薄くスライスして 水にさらしておきます。
ツナ缶70gは中の汁を切っておきます。
2.アボカド、玉ねぎ、ツナを混ぜ、練りからし小1、マヨネーズ小2で和えます。
**水菜と塩昆布のサラダ Potherb mustard and thin striped salt kelp salad
(2人分)
1.適当な長さに切った水菜2束ぐらい、塩昆布20gぐらい、米油小1、すりごま大1
を和えます。
2.器に盛って 鰹節をかけます。
**豚肉のしょうが焼き丼、小松菜のお浸し付き
Ginger pork stir-fry rice bowl and Japanese mustard spinach salad
買って来た物です。
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** Avocado and canned tuna salad (for 2 people)
1. Cut 1 avocado into proper sizes for east of eating and pour a little lemon juice.
Cut 1/4 onion into thin slices and soak in water. Drain.
Remove oil(soup) from 70g canned tuna.
2. Mix avocado, onion, tuna, 1tsp mustard paste and 2tsp mayonnaise.
** Potherb mustard and thin striped salt kelp salad (for 2 people)
1. Mix 2 bunches of proper-sized potherb mustard, 20g thin striped salt kelp,
1tsp rice bran oil and 1tbsp grated sesame.
2. Put in serving dishes and put dried bonito shavings on top.
** Ginger pork stir-fry rice bowl and Japanese mustard spinach salad
it's premade.