私が作った手作りソーセージをそのまま お皿に盛っくれると思っていたのに、
夫はまた切り刻みました(笑)。
I was thinking the sausage I made was dished on a plate
but my husband cut them again(lol).
**手作りソーセージ入りスパゲティ Pasta with handmade sausage
**ピーマンとベーコンのソテー Stir-fried green pepper and bacon
**貝割大根、竹輪、大根おろしのポン酢和え
White radish sprouts, tube-shaped fish paste cake and grated daikon with ponzu
**小松菜のお浸し Boiled Japanese mustard spinach in broth
**色々野菜のサラダ Salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
2023年09月04日
手作りソーセージ Handmade sausage.
手作りソーセージ Handmade sausage
→masakohimeさんのブログに紹介されいましたので、作ってみました。
簡単で とても美味しいです。
The recipe was posted on the blog, masakohime.
It was easy to make and delicious.
1.豚ミンチ200gに ニンニクすりおろし少々、乾燥バジル小1,チリパウダー少々、塩小1/4を
入れ良くこねます。
2.すりおろし玉ねぎ50gと5mm角に切ったベーコン60gをさらに加え、混ぜます。
3.2.を3等分にし、棒状にして ラップで包み キャンディー巻きにし、
さらにアルミフォイルで 水が入らないように 包みます。
4.フライパンに湯を沸かし、3.を 8分ほど茹でます。
途中上下を変えます。
5.粒マスタード(あるいはケチャップも)を添えて出します。
Handmade sausage
1. Mix 200g minced pork, a bit of grated garlic, 1tsp dried basil, a bit of chili powder and
1/4tsp salt.
2. Add 50g grated onion and 60g 5mm-square bacon. Mix them well.
3. Divide 2. into equal thirds and make them 3 bars.
Wrap with plastic warp and then wrap in foil so water won't go in.
4. Boil water in a frying pan and boil 3. for 8 mins. (turn back in 4 mins).
5. Serve with whole grain mustard (and ketchup).
→masakohimeさんのブログに紹介されいましたので、作ってみました。
簡単で とても美味しいです。
The recipe was posted on the blog, masakohime.
It was easy to make and delicious.
1.豚ミンチ200gに ニンニクすりおろし少々、乾燥バジル小1,チリパウダー少々、塩小1/4を
入れ良くこねます。
2.すりおろし玉ねぎ50gと5mm角に切ったベーコン60gをさらに加え、混ぜます。
3.2.を3等分にし、棒状にして ラップで包み キャンディー巻きにし、
さらにアルミフォイルで 水が入らないように 包みます。
4.フライパンに湯を沸かし、3.を 8分ほど茹でます。
途中上下を変えます。
5.粒マスタード(あるいはケチャップも)を添えて出します。
Handmade sausage
1. Mix 200g minced pork, a bit of grated garlic, 1tsp dried basil, a bit of chili powder and
1/4tsp salt.
2. Add 50g grated onion and 60g 5mm-square bacon. Mix them well.
3. Divide 2. into equal thirds and make them 3 bars.
Wrap with plastic warp and then wrap in foil so water won't go in.
4. Boil water in a frying pan and boil 3. for 8 mins. (turn back in 4 mins).
5. Serve with whole grain mustard (and ketchup).