2019年10月04日
ホタテのバジルソース炒め Fried scallops with pesto
**ホタテのバジルソース炒め Fried scallops with pesto
1.フライパンに油を引き ボイルホタテを両面やきます。
次に茹でたブロッコリーを加えて 全体に炒めます。
2.すりおろしニンニクとバジルソースを加えて炒め、塩、こしょうで味を整えます。
**グレープフルーツのサラダ Grapefruit salad
1.グレープフルーツ、レタス、チーズを盛り、塩、こしょう、オリーブ油、酢をかけます。
**餃子の皮でサモサ風 Samosa like dish with dumpling skin
1.ジャガイモ、人参はさいころに切り レンジにかけます。 冷まします。
ハムは適当に切ります。
2.1.に塩、こしょう、カレー粉少々で下味をつけます。
3.餃子の皮で 2.を包み 縁に水をつけて 閉じます。
4.フライパンに多めの油を引いて 揚げ焼きします。
5.ケチャップ大1,豆板醤小2,甘酢大1を混ぜてピリ辛ソースをつくり 添えます。
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**つけもの Pickles
** Fried scallops with pesto
1 Oil a frying pan and bake boiled scallops on both sides.
Then add boiled broccoli and mix them together.
2. Add grated garlic and pesto and mix them together.
Season with salt and pepper.
** Grapefruit salad
1. Put grapefruit, lettuce and cheese on individual dishes and sprinkle salt, pepper,
olive oil and vinegar over them.
** Samosa like dish with dumpling skin
1. Cut potato and carrot into dice. Microwave to cook. Let them cool down.
Cut ham into 1cm square.
2. Season 1. with salt, pepper and curry powder.
3. Wrap 2. in dumpling skins.
4. Shallow-fry 3.
5. Mix 1tbsp ketchup, 2tsp broad bean chili paste and 1tbsp sweetened vinegar
to make spicy sauce.
Dip the damplings with the sauce when you eat.
** Pickles