2019年05月30日
春菊のかき揚げ Mixed-vegetable tempura
**春菊のかき揚げ Mixed-vegetable tempura
1.春菊は半分ぐらいに切り、千切りの人参、玉ねぎ、細切りの竹輪を 小麦粉大1ぐらい
ふりかけ 混ぜておきます。
2.卵1個、小麦粉カップ1/2、冷水の衣を付け 揚げます。
**きゅうりの漬物 Pickeled cucumber
TVで見ました♪
1.味噌小1とヨーグルト小1と乱切りにしたきゅうり1本をよく混ぜ、密封して
冷蔵庫で一晩漬けます。
**チンゲン菜のゴマ炒め Stir fried bok choy with sesame
1.ごま油でチンゲン菜を炒め、塩で味を整え すりごまを加えて 和えます。
**セロリとわかめの酢の物 Vinegared celery and wakame
1.セロリの千切り、わかめ、カニカマを 甘酢で和えます。
**冷やしソーメン Chilled thin noodles
** Mixed-vegetable tempura
1. Cut edible chrysanthemum in half and mix with thin stripped carrot, onion and tube-shaped
fish paste cake. Then mix with 1tbsp flour.
2. Mix 1 egg, 1/2 cups flour and cold water and mix with 1., Deep fry.
** Pickled cucumber
1. Mix 1tsp miso, 1tsp yogult and 1 chopped cucumber well.
Keep in an airtight container and put it in a refrigerator overnight.
** Stir fried bok choy with sesame
1. Sesame oil in a frying pan and stir fry bok choy. Season with salt and then mix with
grated sesame.
** Vinegared celery and wakame
1. Mix thin stripped celery, wakame and imitation crab sticks with sweetened vinegar.
** Chilled thin noodles