2019年05月08日
イワシの生姜煮のリメイク Arranged boiled sardine
**イワシの生姜煮のリメイク Arranged boiled sardine
「BOOLOCO」さんを参照しました♪
1.耐熱容器にバターを塗り、玉ねぎのスライスを入れ その上に イワシのショウガ煮を
置きます(ショウガや汁は入れずに 魚だけ)。
その上にチーズをのせ オーブントースターで焼きます。
**絹さやの卵とじ Snow pea covered with egg
1.だし汁にみりんとめんつゆを入れ 絹さやをサッと煮て 卵でとじます。
**ロールスロー Coleslaw
今回は 忘れずにコーンも入ってます♪
1.キャベツ、人参、きゅうり、玉ねぎはスライスし、塩を振り しばらく置いてから
絞ります。
2.1.にコーンを入れ、甘酢少々とマヨネーズで和えます。
** Arranged boiled sardine
1. Spread butter on individual heat-proof containers and put some sliced onion.
Then boiled sardines (only fish, do not put gingers or broth).
Put cheese on them and bake in an oven (or toaster-oven)
** Snow pea covered with egg
1. Boil snow peas in a soup, sweet rice wine and seasoning soy sauce in a pot briefly
then cover with eggs.
** Coleslaw
1. Salt thin sliced cabbage, carrot, cucumber and onion and when
they are tender, wring them dry.
2. Add corns to 1. and season with sweetened vinegar and mayonnaise.