2019年08月13日
寒蝉鳴 Higurashi-Naku
寒蝉鳴 (ひぐらしなく)
8月13日 から 8月 17日 ごろ
初秋
蝉が鳴き始める。
Higurashi-Naku
Around August 13 〜 August 17
Early autumn
Evening cicadas sing
ベーコンとジャガイモのソテー Fried bacon and potato
**ベーコンとジャガイモのソテー Fried bacon and potato
1.ジャガイモは皮をむいて 食べやすい大きさに切り レンチンします。
2.食べやすい大きさに切ったベーコンを 油を引いてないフライパンで炒めます。
1.のジャガイモを加え 胡椒とガーリックパウダーを振り 軽く炒め合わせます。
** 先日の「トマト缶とサンマの蒲焼き缶の豆腐煮」のリメイク
Arranged "boilled canned tomato and canned saury kabayaki with tofu"
ここ→☆☆☆
1.スープを少し加えて ミキサーにかけ 冷たく冷やして 器に盛り
バジルをのせます。
バジルをいれることで 魚臭さがなくなり とてもおいしくなります。
**ニラのポン酢和え Chinese chive with ponzu
1.茹でたニラをポン酢とごま油で和えます。
**イベリコ豚のパテとクラッカー Iberico pate and cracker
市販のパテです。
** Fried bacon and potato
1. Peel potetoes and then cut into bite size pieces. Microwave to cook.
2. Fry bite sized bacon without using oil in a frying pan.
Then add 1. and fry them.
Sprinkle pepper and garlic powder. Toss them together.
** Arranged "boiled canned tomato and canned saury kabayaki with tofu"
→→☆☆☆
1. Add soup to it and put it into a blender. Cool it then put in individual dishes
Put basil on top. It would get rid of the fishy taste and will taste better.
** Chinese chive with ponzu
1. Mix boiled Chinese chive with ponzu and sesame oil.
** Iberico pate and cracker
Store-bought
1.ジャガイモは皮をむいて 食べやすい大きさに切り レンチンします。
2.食べやすい大きさに切ったベーコンを 油を引いてないフライパンで炒めます。
1.のジャガイモを加え 胡椒とガーリックパウダーを振り 軽く炒め合わせます。
** 先日の「トマト缶とサンマの蒲焼き缶の豆腐煮」のリメイク
Arranged "boilled canned tomato and canned saury kabayaki with tofu"
ここ→☆☆☆
1.スープを少し加えて ミキサーにかけ 冷たく冷やして 器に盛り
バジルをのせます。
バジルをいれることで 魚臭さがなくなり とてもおいしくなります。
**ニラのポン酢和え Chinese chive with ponzu
1.茹でたニラをポン酢とごま油で和えます。
**イベリコ豚のパテとクラッカー Iberico pate and cracker
市販のパテです。
** Fried bacon and potato
1. Peel potetoes and then cut into bite size pieces. Microwave to cook.
2. Fry bite sized bacon without using oil in a frying pan.
Then add 1. and fry them.
Sprinkle pepper and garlic powder. Toss them together.
** Arranged "boiled canned tomato and canned saury kabayaki with tofu"
→→☆☆☆
1. Add soup to it and put it into a blender. Cool it then put in individual dishes
Put basil on top. It would get rid of the fishy taste and will taste better.
** Chinese chive with ponzu
1. Mix boiled Chinese chive with ponzu and sesame oil.
** Iberico pate and cracker
Store-bought