アフィリエイト広告を利用しています

2023年10月30日

ふわふわちぎりパン  Fluffy Chigiri-Pan (bread that you can break off into pieces)

IMG_20231030_050612.jpg



ふわふわちぎりパン(18cmx18cmのスクエアー型)


1.強力粉250g、塩3g、砂糖40g,スキムミルク大2.5,マーガリン30g、
  練乳20g、ドライイースト小1、水150ccをパン焼き器にセット。
  「パン生地」でスタート。
2.空気抜きし 16分割して 丸めて 18cmスクエアー型に入れ 濡れ布巾をかぶせて
  一晩冷蔵庫で寝かせます。 あるいは オーブン40℃で 30分 発酵。
5.粉を振りかけます。
6.オーブン180℃で18分焼きます。



Fluffy chigiri-pan (bread that you can break off into pieces)
(a 18cmx18cm square tin)

1. Set 250g bread flour, 3g salt, 40g sugar, 2.5tbs skimmed milk, 30g margarine, 20g condensed milk,
1tsp dry yeast, 150cc water in a bread baking machine.
Start with "bread dough".
2. Punch down and divide it into 16 pieces and roll the dough into balls.
Place in a 18cm square tin and cover with a damp cloth.
40℃ for 30 mins for secondary fermentation.
5.. Sprinkle flour.
6. Bake at 180℃ for 18 mins.



チキンカツ、タルタルソース添え Japanese chicken cutlet served with tartar sauce

IMG_20231029_110541.jpg


**チキンカツ、タルタルソース添え
       Japanese chicken cutlet served with tartar sauce

**ポテトサラダ    Potato salad

**白菜の梅肉和え   Lightly pickled Chinese cabbage with plum paste

**小松菜と薄揚げの煮物 
       Simmered Japanese mustard spinach and thin deep-fried tofu

**チキン入り色々野菜のサラダ
       Salad with various vegetables with chicken



どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。

Every dish was delicious. Thank you.




最新記事
検索
ファン
最新コメント
<< 2023年10月 >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
タグクラウド
プロフィール
sunshineさんの画像
sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
プロフィール
カテゴリアーカイブ
最新コメント