2023年10月30日
ふわふわちぎりパン Fluffy Chigiri-Pan (bread that you can break off into pieces)
ふわふわちぎりパン(18cmx18cmのスクエアー型)
1.強力粉250g、塩3g、砂糖40g,スキムミルク大2.5,マーガリン30g、
練乳20g、ドライイースト小1、水150ccをパン焼き器にセット。
「パン生地」でスタート。
2.空気抜きし 16分割して 丸めて 18cmスクエアー型に入れ 濡れ布巾をかぶせて
一晩冷蔵庫で寝かせます。 あるいは オーブン40℃で 30分 発酵。
5.粉を振りかけます。
6.オーブン180℃で18分焼きます。
Fluffy chigiri-pan (bread that you can break off into pieces)
(a 18cmx18cm square tin)
1. Set 250g bread flour, 3g salt, 40g sugar, 2.5tbs skimmed milk, 30g margarine, 20g condensed milk,
1tsp dry yeast, 150cc water in a bread baking machine.
Start with "bread dough".
2. Punch down and divide it into 16 pieces and roll the dough into balls.
Place in a 18cm square tin and cover with a damp cloth.
40℃ for 30 mins for secondary fermentation.
5.. Sprinkle flour.
6. Bake at 180℃ for 18 mins.
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