2020年11月13日
いっぱいのゆず A lot of Yuzu
ゆずとミカンは 妹がそだてたものです。 上手に育てている。
ゆず茶をつくろうかなぁ。
柿は 妹が友達宅で取ってきた物です。
My sister raises yuzu and oranges. She gave us a lot of yuzu.. She has a green thumb.
I think I am going to make Yuzu-tea....
and the persimmon she picked at her friend's garden.
コッペパン Hot dog buns
コッペパン
1.強力粉250g、砂糖大2弱、牛乳170cc、塩小1弱、バター30g、
ドライイースト小1で HBにかけます。
2.6〜10等分して丸め 濡れ布巾をかけて 15分 休ませます(ベンチタイム)。
3.コッペパンの形に成形して 30℃〜40℃で 30〜40分 2次発酵。
4.つや出し用の牛乳を塗り 180℃で15〜17分焼きます。
Hot dog buns
1. Set 250g bread flour, 2tbsp or less sugar, 170cc milk, 1tsp or less salt, 30g butter,
and 1tsp dry yeast in a bread baking machine.
2. Divide the dough into 6 to 10 balls and let them rest for 15 mins. covered with wet cloth.
3. Make hot dog bun shaped things and let the dough rise again as a second rising for
30 to 40 mins. at 30 to 40℃.
4. Spread milk on 3. for glazing. Bake at 180℃ for 15 to 17 mins.