2020年11月13日
コッペパン Hot dog buns
コッペパン
1.強力粉250g、砂糖大2弱、牛乳170cc、塩小1弱、バター30g、
ドライイースト小1で HBにかけます。
2.6〜10等分して丸め 濡れ布巾をかけて 15分 休ませます(ベンチタイム)。
3.コッペパンの形に成形して 30℃〜40℃で 30〜40分 2次発酵。
4.つや出し用の牛乳を塗り 180℃で15〜17分焼きます。
Hot dog buns
1. Set 250g bread flour, 2tbsp or less sugar, 170cc milk, 1tsp or less salt, 30g butter,
and 1tsp dry yeast in a bread baking machine.
2. Divide the dough into 6 to 10 balls and let them rest for 15 mins. covered with wet cloth.
3. Make hot dog bun shaped things and let the dough rise again as a second rising for
30 to 40 mins. at 30 to 40℃.
4. Spread milk on 3. for glazing. Bake at 180℃ for 15 to 17 mins.
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