2020年06月24日
エナジーボール Bliss ball
今回は クルミ75g、カシューナッツ75g、炒り大豆30g、ドライいちじく50g、
デーツ80gで作りました。
すべて粉砕して 丸め、 抹茶、ココナッツ、きなこ、ココアをまぶしました。
Put the ingredients(75g walnuts, 75g cashew nuts, 30g roasted soy beans,
80g dried date palms and 50g dried figs in the blender.
Then make it into some balls.
Cover them with maccha, coconut, cocoa powder and roasted soybean flour.
豆腐とはんぺんの蒲焼きもどき Kabayaki-ish with tofu and hanpen
たっぷり盛られているので 食べる前に すべて半分に取り分けました。
A lot of food on/in each plate/bowl so I dished out half of them at the
beginning of the meal.
**豆腐とはんぺんの蒲焼きもどき Kabayaki-ish with tofu and hanpen
**茄子の揚げおろし煮 Fried egg plant in broth with grated white radish
**厚揚とスナップエンドウの煮物 Boiled thick deep-fried tofu and snap garden peas
**ジャガイモのしょうゆ、バター炒め Stir fried boiled potato with butter and soy sauce
**春雨の酢の物 Vermicelli salad
**ツルムラサキとハムのソテー Stir fried Malabar spinach and ham
半分にして 正解でした♪
美味しくいただきました。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.