2020年06月09日
揚げないミンチカツ Non-fried minced meat cutlet
具材を 油で揚げないで 耐熱容器に入れ オーブンで焼いた ミンチカツ。
カロリー低めで うれしい♪
捨てる前にもう一仕事の 水茄子のぬか(写真右)と 奈良漬けの酒粕(写真左)で 漬けた 漬け物。
両方とも おいしかった♪
**揚げないミンチカツ Non-fried minced meat cutlet
**貝割れのサラダ White radish sprouts
**青梗菜、人参、ハムのソテー Stir fried bok choy, carrot and ham
**スイカの皮の酢の物 The rind of watermelon with sweetened vinegar
**きゅうりと茄子の漬け物(右;水茄子のぬか、 左;奈良漬けの粕)
Pickled cucumber and egg plant in Nuka and sake lees
**セロリとトマトのサラダ Celery and tomato salad
Non-fried minced meat cutlet which is baked in an oven.
I am glad that it has low calories.
Pickled egg plants and cucumbers.
The right one is pickled in Nuka(brine and fermented rice bran)(used Mizu-nasu nuka)
The left one is pickled in sake lees (used Nara-zuke)
Both were good ♪