粉チーズ 大量消費のために 焼きました♪
チーズクッキー
1.バター40g、砂糖30g、粉チーズ40gを混ぜ合わせ
2.さらに 薄力粉110g、水50ccを加え 混ぜます。
3.まとまったら ラップの上に出し、 上から ラップをかぶせて
麺棒で 5mm厚さぐらいに伸ばし 型で抜きます。
4.170℃で17分焼きます。
Cheese cookies
1. Mix and knead 40g, sugar 30g and 40g grated cheese.
2. Then add 110g cake flour and 50cc water. Knead.
3. Once it comes together, put on plastic wrap and cover with another plastic wrap.
Roll out the dough to a thickness of about 5mm and cut it out with a mold.
4. Bake at 170℃ for 17 mins.
2023年12月06日
油揚げの挽肉包み煮 Boiled fried-tofu pouch containing minced meat
**油揚げの挽肉包み煮 Boiled fried-tofu pouch containing minced meat
**万願寺唐辛子とベーコンの炒め物
Stir-fried Manganji-temple sweet peppers and bacon
**赤カブの甘酢和え Red turnip dressed with sweetened vinegar
**里芋の煮っ転がし Simmered taro with sweet soy sauce
**色々野菜のサラダ Salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.