粉チーズ 大量消費のために 焼きました♪
チーズクッキー
1.バター40g、砂糖30g、粉チーズ40gを混ぜ合わせ
2.さらに 薄力粉110g、水50ccを加え 混ぜます。
3.まとまったら ラップの上に出し、 上から ラップをかぶせて
麺棒で 5mm厚さぐらいに伸ばし 型で抜きます。
4.170℃で17分焼きます。
Cheese cookies
1. Mix and knead 40g, sugar 30g and 40g grated cheese.
2. Then add 110g cake flour and 50cc water. Knead.
3. Once it comes together, put on plastic wrap and cover with another plastic wrap.
Roll out the dough to a thickness of about 5mm and cut it out with a mold.
4. Bake at 170℃ for 17 mins.
2023年12月06日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12334159
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック