ラドゥ(きなこで) Laddu (Indian sweets) with roasted soy bean flour
→→ラドゥ/Laddu
ひよこ豆の粉の代わりに きなこで 作って見ました。
ホロホロとしていて 手で丸められないので、 15ccの計量スプーンで 丸め、
溶かしバターを塗り ピスタチオを のせて 冷蔵庫で 固めました。
I used soy bean flour instead of besan.
2024年07月07日
一人分 Portion for one person
夫、痛いけど ウンウン言うほどではない様子です。
ところで、これ 一人前です! 多いですよね。
でも、間食しました♪
そのほうがびっくりかなぁ(笑)
He's still sore but it's better today compared to yesterday.
By the way, this is portion. It is big, isn't it?
But I ate them all. That's surprising! (lol)
**にぎり寿司 Nigirizushi
**赤だし(鯛のアラとワカメたっぷり入り)
Red (dark-brown) miso soup with head part of sea bream and wakame seaweed)
**ウリとカニかまの酢の物 Gourd and imitation crab meat with sweetened vinegar
**モロヘイヤのお浸し Boiled Jew's mallow in broth
**サヤエンドウとベーコンのガーリック炒め物
Stir-fried field peas and bacon with garlic
**ブロッコリー、ミニトマト、チーズのサラダ
salad with broccoli, cherry tomatoes and cheese
**予備のにぎり寿司 Extra nigirizushi
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.