2019年09月13日
ジャーマンポテト Stir fried potato and wienerwurst
**ジャーマンポテト Stir fried potato and wienerwurst
(2人分)
1.じゃがいも2,3個は 2cm角に切り レンジで調理します。
2.油を引いたフライパンでにんにく1かけのみじん切りと 食べやすい大きさに切った
ソーセージ4本を焼きます。
3.2.に1.を入れ塩、胡椒して 焼きます。
4.パセリパウダーを振ります。
**レタスとわかめのサラダ Lettuce and wakame seaweed salad
1.レタスとわかめと 薄切りしていちょう切りにしたレモンと 塩、こしょう、砂糖少々、
米油を和えます。
**豆腐とトマトのカプレーゼ風 Caprese-ish tofu and tomato
1.豆腐とトマトにハーブソルト、バジルパウダー、オリーブ油を振りかけます。
**レモンシフォンケーキ Lemon-flavored chiffon cake
→レモンシフォンケーキ
** Stir fried potato and wienerwurst (for 2 people)
1. Cut 2, 3 potatoes into 2cm cubes and then microwave to cook.
2. Oil a frying pan and stir fry a clove of chopped garlic and bite sized 4 wienerwurst.
3. Add potatoes in 2. Season with salt and pepper. Bake them.
4. Sprinkle parsley powder.
** Lettuce and wakame seaweed salad
1. Mix lettuce and wakame seaweed with quarter sliced lemon, salt, pepper, a little sugar
and rice bran oil.
** Caprese-ish tofu and tomato
1. Sprinkle herb-salt, basil powder and olive oil on tofu and tomato.
** Lemon-flavored chiffon cake
→Lemon flavored chiffon cake
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9187707
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック