2016年12月16日
ウインナーソーセージとブロッコリーの炒め物 Fried wienerwurst and broccoli
**ウインナーソーセージとブロッコリーの炒め物 Fried wienerwurst and broccoli
1.ウインナーソーセージは半分に切り、ブロッコリーは熱湯で茹でます。
2.ソーセージを炒めてから、ブロッコリーを加え、塩、こしょう、ガーリーックパウダーで
味をととのえます。
水菜のサラダ Potherb mustard salad
1.水菜は4cm長さに切り、カニカマはほぐします。
2.1.に 干しブドウを加え 甘酢(すし酢など)と米油で和え、器に盛り
クルミを散らします。
**赤カブの甘酢漬け
**大根葉の佃煮
2016/12/13日に投函してます♪
https://fanblogs.jp/tsuiteruarigatou/daily/201612/13
************************
** Fried winenerwurst and broccoli
1. Cut winenerwurst in half. Boil broccoli in hot water.
2. Fry winenerwurst then add broccoli and fry.
Season with salt, pepper and garlic powder.
** Potherb mustard salad
1. Cut potherb mustard into 4cm lenth. Separate imitation crab meat.
2. Add raisins, sweet vinegar (vinegar for sushi and so on) and rice bran oil to 1.
and mix well.
Put on(in) serving dishes and sprinkle chopped walnuts.
** Red turnip pickled in sweetened vinegar
** Simmered white radish leaves.
posted on Dec.13th, 2016 ♪
https://fanblogs.jp/tsuiteruarigatou/daily/201612/13
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/5724749
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック