2016年12月15日
粉もん Flour cooking
冷蔵庫を整理して 何か作ろう〜〜〜♪
で、
お好み焼きと焼きうどんに ♪
** お好み焼きは お好み焼き粉の裏のレシピ通りに。
**焼きうどんは
ゆがいたうどんに みりんを振りかけ、
具材を炒めてから、うどんを入れ 炒め、だし醤油とウスターソースで味付け。
I will fix something from leftovers in the fridge.
And
They turned out to be Okonomiyaki and fried noodle ♪
** Okonomiyaki
I made it following the recipe of the Okonomiyaki flour.
** Fried Udon
Pour sweet rice wine over Udon and mix.
Stir fry ingredients (such as cabbage sliced pork and so on) and add the Udon.
Season with seasoning soy sauce and Worcester sauce.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/5721128
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック