2024年10月08日
ごまめで出汁を取る Making broth from dried young anchovies
FODMAPを取り入れた食事です。
ごまめで出汁を取り 料理しています。
ごまめ10gを水500ccで一晩冷蔵庫 です。
My husband cooked these dishes following the FODMAP.
Make broth from dried young anchovies.
Soak 10g dried young anchovies in 500cc water and let it rest overnight in the fridge.
**フォーのたらこパスタ Pho(Vietnamese noodle) with salted cod roe sauce
**青梗菜としらすの煮物 Boiled bok choy and whitebait
**人参シリシリ Grated carrots salad
**ツルムラサキのお浸し Boiled Indian spinach in broth
**かぶらの塩麹和え Turnip dressed with salted rice malt
**田作り(出汁を取ったのこり)
Stir-fried dried young anchovies(left over from the broth) seasoned with soy sauce and sugar
**色々野菜のサラダ Salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12735504
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック