2024年10月01日
米粉蒸しパン Steamed buns with rice flour
1.さつまいも、にんじん、かぼちゃなどの野菜(どれでもよい)を適量、5mm角ぐらいに切り
ラップして レンチンします。
2.ぬるま湯100ccに砂糖35gを入れ よく混ぜます。
3.卵1個を加えて よく混ぜます。
4.米粉120gとBP小1をよく混ぜ、3.に入れて 混ぜ合わせます。
5.油を塗った容器に入れ 1.をトッピングして 蒸し器で12分〜15分 蒸します。
1. Cut sweet potatoes, carrots or Japanese pumpkins into 5mm square
and cover with plastic film. Microwave to cook.
2. Mix 100cc warm water and 35g sugar well.
3. Add 1 beaten egg to 2. Mix them well.
4. Mix 120g rice flour and 1tsp BP and then mix with 3.
5. Pour 4 into oiled vessels and put some 1. on it.
Steam for 12 mins to 15 mins.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12726864
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック