2024年07月31日
ミンスミート Mincemeat
ミンスミート Mincemeat
1.レーズン(カレンス、サルタナ、レーズンなど) 360g
オレンジピール(みじん切り) 50g
りんご(皮をむき5mm角) 1/2個
バター 60g
砂糖(三温糖) 100g
シナモンパウダー 小1/4
ミックススパイス 小1/2
以上を鍋に入れて 弱火にかけ 砂糖とバターが溶けるまで 混ぜます。
2.溶けたら ラム酒 100cc を加え 弱火で一煮立ちさせます。
3.密封容器に入れて 1週間から1,2ヶ月漬けておきます。
Mincemeat
1. 360g raisins (sultanas, raisins and others)
50g orange peel (chopped)
1/2 apples (peeled and chopped)
60g butter
100g soft brown sugar
1/4tsp cinnamon powder
1/2tsp mixed spices
Put them in a pot and cook them on low heat. Mix until the sugar and the butter dissolve.
2. Add 100cc rum and bring it to boil on low heat.
3. Put it in an airtight container for one week to 1 or 2 months.
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