2024年06月30日
水茄子の自家製漬け物 Homemade pickled Mizunasu(eggplant which can be eaten raw)
自家製水茄子の漬け物、漬けて2日目だそうです。
すごく美味しかった。いつまでも食べ続けていたい(笑)
Homemade pickled Mizunasu is pickled for two days.
It was delicious and could eat it forever(lol).
**イカと豆腐の煮物 Boiled squid and tofu
**ウリの甘酢和え Gourd with sweetened vinegar
**モロッコインゲンの炒め物 Stir-fried Italian flat beans
**水茄子の自家製漬け物
Homemade pickled Mizunasu(eggplant which can be eaten raw)
**色々野菜のサラダ Salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12608371
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック