夫は、 ポークステーキにできる 厚切りの豚肉で とん平焼きを作った。
なんかもったいない気がする。。。
My husband made "omelet filled with shredded cabbage and pork" with thick pork steak.
I feel like "mottainai" (Usually use thin pork for it)
**とん平焼き Omelet filled with shredded cabbage and pork
**カボチャの煮物 Boiled Japanese pumpkin
**カブの葉と薄揚げの煮物 Boiled leaves of turnips and thin deep-fried tofu
**きゅうりとカニかまとワカメの酢の物
Cucumber, wakame and imitation crab meat with sweetened vinegar
**春菊とセロリのゆずとレモン和え
Edible chrysanthemum and celery dressed with yuzu and lemon
**味噌汁 Miso soup
**ごはん Rice
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12331048
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック