自家製米粉で作った クッキー。
グルテンがないので 板状に広がってしまった。
食べられないことは無いけど、私はすきじゃない。
夫は 美味しかったらしい。
微妙やなぁ〜。
I baked cookies with homemade rice flour
It is gluten-free.
Although I made it into balls, these balls have not been solidified
I do not like them. I do not think I will bake them.
But my husband likes them.
Bake them again or not....???
自家製米粉クッキー
バター50g、砂糖50g、卵1/2,自家製米粉100g。
オーブン150℃ で 15分
茶色い方のクッキーは
バター50g、砂糖50g、卵1/2,自家製米粉60g、アーモンドパウダー40g。
オーブン150℃ で 15分
Cookies with homemade rice flour
50g butter, 50g sugar, 1/2 eggs, 100g homemade rice flour.
Oven 150℃ for 15 mins.
Brown colored cookies with homemade rice flour
50g butter, 50g sugar, 1/2 eggs, 60g homemade rice flour, 40g almond powder.
Oven 150℃ for 15 mins.
2022年07月15日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11500551
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック