2019年09月16日
ボルシチ(スープ)をおかずに To a side dish from borsch
**ボルシチ(スープ)をおかずに To a side dish from borsch
1.市販のボルシチ(瓶詰め)にウインナソーセージと椎茸を入れて 煮込み
おかずにしました。
**グレープフルーツとキャベツのサラダ Grapefruit and cabbage salad
1.千切りのキャベツとグレープフルーツを混ぜ、塩、胡椒、砂糖少々、オリーブ油を入れて
混ぜます。
2.器に盛り パセリパウダーを振ります。
**無限ナス Egg plant salad
(2人分)
1.なすび2個を 縦半分に切ってから 7mm厚さぐらいの斜め切りにします。
2.1.を耐熱容器に入れ、ごま油小1,鶏ガラスープの素小1,ポン酢小1,
さとう少々、塩少々を入れて 混ぜ ラップをかけて 4,5分レンチンします。
3.器に盛り 鰹節をのせます。
**サンドイッチ Sandwiches
1.パンに バター、マヨネーズ、辛子を塗り ハムを挟みます。
食べたいものが食べれて幸せです♪
**エッグタルト Egg tart
** To a side dish from borsch(soup)
1. Add some wienerwurst and shiitake mushrooms to a bottled boorsch and simmer.
Make it a side dish.
** Grapefrit and cabbage salad
1. Mix thin stripped cabbages and grapefruits and then add salt, pepper, a little sugar
and olive oil.
Toss them together.
** Egg plant salad (for 2 people)
1. Cut 2 egg plants into half lengthwise and then cut into 7mm width slices diagonally.
2. Put 1 in a heat-proof container with 1tsp sesame oil, 1tsp soup powder 1tsp ponzu,
a little sugar and a little 1salt.
Cover with plastic film and then microwave for 4 to 5 mins.
3. Put 2. in individual dishes and put dried bonito shavings on top.
** Sandwiches
1. Spread butter, mayonnaise and mustard paste on a sliced bread.
Put ham between slices of bread.
I am happy to be able to eat what I want.
** Egg tart
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9199133
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック