2019年09月15日
炊飯器で煮物 Cook with a rice steamer
PCを検索して作りました♪
**炊飯器で鶏と大根の煮物 Cook chicken and white radiish in a rice steamer
(2人分)
1.たまご2個はゆで卵にして からを剥きます。
2.炊飯釜に 食べやすい大きさに切った大根1/3本と鶏肉1枚、ゆでたまご2個と
醤油大3,みりん大3,酒大3,さとう大1、水50ccをいれ 「炊飯」します。
**小松菜のおひたし Japanese mustard spinach salad
1.茹でた小松菜をめんつゆであえ すりごまを散らします。
**モズク酢 Vinegared mozuku seaweed
**サンドイッチ Sandwiches
サンドイッチを無性に食べたくなり 後日作る予定で材料を買いましたが、
すぐに食べたくて できたものも買ってしまいました。
**エッグタルト Egg tart
これも 後日作る予定で 材料を買いましたが 冷凍のが売られていたので
買ってしましました。
** Cook chicken and white radish in a rice steamer (for 2 people)
1. Boil 2 eggs Peel the shells of them.
2. Put bite sized 1/3 white radishes and 1 chicken, 2 boiled eggs, 3tbsp soy sauce,
3tbsp mirin 3tbsp rice wine, 1tbsp sugar and 50cc water in a rice steamer pot.
Cook.
** Japanese mustard spinach salad
1. Mix boiled Japanese spinach with seasoning soy sauce.
Sprinkle grated sesame on top.
** Vinegared mozuku seaweed
** Sandwiches
I suddenly got a craving for sandwiches. I bought the ingredients so that I could make it another day.
BUT I bought sandwiches...
** Egg tart
I am planning to make egg tart and bought the ingredients too.
But I found frozen egg tart. So I bought it
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9190633
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック