2019年09月05日
ニラと鶏肉の団子 Chinese chive and chicken balls
**ニラと鶏肉の団子 Chinese chive and chicken balls
(2人分)
1.鶏ミンチ200g、みじんぎりのニラ1束、おからパウダー大2,たまご1個、
塩、胡椒をよく練り合わせます。
2.1.を小さく丸めて 軽くラップし レンジに4分かけます。
3.2.にポン酢をかけて 食べます。
**トマトのマリネ Marinated tomato
1.トマトは皮を湯むきして 食べやすい大きさに切り、
めんつゆ、ごま油、すりおろししょうがと混ぜ しばらく置きます。
**アボカドとジャガイモのマヨあえ Avocado and potato dressed with mayonnaise
1.茹でたジャガイモは熱いうちに 甘酢で和えます。
アボカドとジャガイモをマヨネーズで和えます。
** Chinese chive and chicken balls (for 2 people)
1. Mix 200g minced chicken, 1 bag of chopped Chinese chive, 2tbsp dried tofu refuse,
one egg, salt and pepper well.
2. Make small balls and then place on a heat-proof plate. Microwave for 4 mins.
3. Serve with ponzu
** Marinated tomato
1. Peel a tomato after steeping it in boiling water and then cut into bite size pieces.
Soak in seasoning soy sauce, sesame oil and grated ginger.
** Avocado and potato dressed with mayonnaise
1. Season boiled potato with sweetened vinegar while it is still hot.
Mix with avocado and potatoes with mayonnaise.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9155104
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック