2019年09月01日
あり合わせのもので Make supper from whatever we have in the house
**おからハンバーグの種で 肉団子の甘酢あんかけ Sweet and sour meat balls with the hamburg leftover
1.ハンバーグ種を丸めて 軽くラップをかぶせて 4分ほどレンチンしてから
ごま油を引いたフライパンで焦げ目をつけます。
2.しょうゆ大2,酒大2,みりん大2,酢大2,砂糖大1/2,片栗粉大1/2を混ぜ
1.に入れて とろみがつくまで 混ぜます。
3.茹でた空心菜を敷き2.を入れます。
**イベリコ豚のパテとクラッカー Iberico pate and cracker
**ジャガイモのチーズフォンデュ Cheese fondue
茹でたジャガイモとオクラをチーズフォンデュで。
**茄子の辛子漬け Egg plants pickled in mustard
妹が作ったものです。おいしい。
**エクレア An éclair
スーパーで「北海道展」をしていました。
** Sweet and sour meat balls with the hamburg leftover
1. Make balls with meat mixture of hamburg and then microwave for 4 mins.
2. Mix 2tbsp soy sauce, 2tbsp rice wine, 2tbsp mirin, 2tbsp vinegar, 1/2tbsp sugar and 1/2tbsp
starch and put into 1. and mix them together.
3. Place boiled Chinese water spinach in individual dishes and put 2.
** Ibdrico pate and cracker
** Cheese fondue
Boiled potatoes and okra with cheese fondue sauce
** Egg plants pickled in mustard
My sister made this pickles. It is good.
** An éclair
There was a Hokkaido food fair at a supermarket
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9138807
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック