2019年08月23日
ごぼうの唐揚げ Fried burdock
**ごぼうの唐揚げ Fried burdock
1.ごぼう1本は 食べやすい太さと長さに切り 水に漬けてから 水切りし
水気を拭き取ります。
2.1.を 醤油大1.5,みりん大1.5,すりおろしにんにく1/2片でまぶし
20分ほど置きます。
3.片栗粉をまぶして 油で かりかりに揚げます。
塩少々を振ります。
**薄揚げのピザ Thin deep-fired tofu pizza
1.薄揚げは 4等分ぐらいに切り ケチャップを塗ります。
その上に スライスチーズをのせ しらす干しとピーマンをのせ 焼きます。
2.タバスコ、ポン酢をかけます。
**餃子 Gyoza
→餃子
**トマトの玉ねぎドレッシングかけ Tomato with onion dressing
1.スライスしたトマトに 玉ねぎドレッシングをかけます。
**ヨーグルトとみそできゅうりの即席漬け Instant cucumber pickles with yogurt and miso
→☆☆☆
** Fried burdock
1. Cut 1 burdock into 4 equal parts(lengthwise) and cut into 5~6cm length.
Soak in water Drain and wipe off moisture.
2. Mix 1. with 1.5tbsp soy sauce, 1.5tbsp mirin and 1/2 clove of grated garllic and let it sit for 20 mins.
3. Cover 2 with starch. Deep fry to a crisp.
Sprinkle a little salt.
** Thin deep-fried tofu pizza
1. Cut thin deep-fried tofu into 4 equal parts. Spread ketchup
and put sliced cheese, boiled whitebait and thin sliced green peppers on them.
Bake in a toster-oven.
2. Sprinkle Tabasco and ponzu.
** Gyoza
→gyoza
** Tomato with onion dressing
1. Pour onion dressing over sliced tomatoes.
** Instant cucumber pickles with yogurt and miso
→☆☆☆
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9105740
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック