アフィリエイト広告を利用しています

2019年08月07日

ローストビーフ  Roast beef


**ローストビーフ   Roast beef
CIMG0004.JPG

(2人分)
1. 牛肉もものかたまり300gに塩こしょうします。

2.油を引いたフライパンで 肉の表面に焼き色をつけます。
  ペーパータオルで表面の油を拭き取り 保存袋に入れます。

3.お湯を沸かしてから 水を足し 80℃にします。
  2.を入れて ふたをして 20分以上おきます。

4.袋から出し 表面をふき 2,3mm厚さに切ります。

5.マヨネーズ大2,わさび大1,醤油小2を混ぜて ソースを作ります。

6.付け合わせのジャガイモは 皮のままよくあらい ラップをかけて レンジで調理します。
  皮をむき マヨネーズを引いたフライパンで 転がしながら 表面に焼き色をつけます。





**もやしとニラのサラダ   Soybean sprouts and Chinese chive salad
CIMG0003.JPG

1.フライパンに油を引き、もやしとニラを炒め ハーブソルトを振りかけます。
  レタスとともに 器に盛り 梅味噌ドレッシングをかけます。





**レモンシフォンケーキ  Lemon-flavored chiffon cake
CIMG0001.JPGCIMG0005.JPG


また 焼きました♪






CIMG0006.JPG







** Roast beef (for 2 people)

1. Salt and pepper on 300g beef round.

2. Oil a frying pan and bake 1. until lightly browned.
Wipe off the oil and put in a plastic bag.

3. Boil water and then add water to make it 80℃.
Put 2. in it and put a lid on. Let it sit for over 20 mins.

4. Wipe off the moisture and then cut into 2 to 3mm width slices.

5. Mix 2tbsp mayonnaise, 1tbsp wasabi paste and 2tsp soy sauce to make sauce.

6. Wash potatoes well and then microwave to cook.
Peel the skins
Mayonnaise in a frying pan and bake potatoes until lighly browned.


** Soybean sprouts and Chinese chive salad

1. Oil a frying pan and stir fry soybean sprouts and Chinese chive.
Sprinkle herb salt
Put in/on individual dishes and pour ume-miso dressing.


** Lemon-flavored chiffon cake

I baked it again.




この記事へのコメント
コメントを書く

お名前:

メールアドレス:


ホームページアドレス:

コメント:

※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。

この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9042884
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。

この記事へのトラックバック
最新記事
検索
ファン
最新コメント
<< 2024年10月 >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
タグクラウド
プロフィール
sunshineさんの画像
sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
プロフィール
カテゴリアーカイブ
最新コメント