2019年08月06日
生ハムでユッケ風 Korean-style beef tartar with prosciutto
**生ハムでユッケ風 Korean-style beef tartar with prosciutto
ユッケって食べたことないけど 生ハムで 作って見ました。
(2人分)
1.コチュジャン、 酒、 ポン酢、ごま油、おろしニンニク 各小1を混ぜ
千切りのキュウリ1本と食べやすい大きさに切った生ハム50gを混ぜ合わせます。
2.器に盛り 黄身をのせ すりごまを振ります。
**アジの南蛮漬け Fried horse mackerel marinated in sweet and spiicy vinegar
1.唐揚げした アジを 甘酢、一味唐辛子少々、スライスしたタマネギ、
千切りのにんじんに漬け 貝割れ大根をのせます。
**きゃべつとわかめのナムル Cabbage and wakame namul
1.キャベツはレンチンし 戻したわかめとともに ごま油、スープの素で和え
盛り付け すりごまを振ります。
** Korean-style beef tartar with prosciutto (for 2 people)
Have never eaten Korean-style beef tartar. I tried with prosciutto instead of raw beef.
1. Mix gochujang, rice wine, ponzu, sesame oil and grated garlic, 1tsp each.
Add thin stripped 1 cucumber and 50g bite sized prosciutto and mix them.
2. Put in individual dishes and put egg york on top and sprinkle grated sesame.
** Fried horse mackerel marinated in sweet and spicy vinegar
1. Marinate fried horse mackerel in sweetened vinegar, red pepper powder, sliced onion
and thin stripped carrot.
Put white radish sprouts on top.
** Cabbage and wakame namul
1. Microwave bite sized cabbages and mix with wakame, sesame oil and soup powder/paste
Put in individual dishes and sprinkle grated sesame.
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