2019年05月25日
サバフライなど Fried mackerel and so on
**サバフライ Fried mackerel
1.さばを大名おろしにして 骨をすきとり、中骨を抜き、塩を振って、
水気をふき取り、小麦粉、卵、パン粉をつけ 揚げます。
**ピーマンのゴマかつお和え Green pepper dressed with sesame and dried bonito shavings
1.ピーマン2個を8mm幅に切り ごま油で炒め、麺つゆ大1で絡めてから 火を止め
かつお節とすりごまで和えます。
**ソーメン Somen(Japanese very thin noodle made of wheat flour)
** Fried mackerel
1. Salt on mackerel fillets. Wipe off moisture.
Cover with flour, egg and breadcrumbs then deep fry
** Green pepper dressed with sesame and dried bonito shavings.
1. Cut 2 green peppers into 8mm width slices. Sesame oil in a frying pan and stir fry them.
Season with ponzu. Turn off the heat and mix with dried bonito shavings and grated sesame.
** Somen(Japanese very thin noodle made of wheat flour)
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8832044
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック