2018年06月26日
炊飯器でポトフ Pot‐au‐feu with a rice steamer
**炊飯器でポトフ Pot‐au‐feu with a rice steamer
(2人分)
1.炊飯釜にキャベツ1/4玉、じゃがいも2個、だいこん5cm巾、人参1/3本、
ソーセージ6本、玉ねぎ大1/2玉、スープ2カップ、月桂樹の葉1枚、
塩、胡椒を入れ 普通に炊飯します。
2.マスタードを添えます。
彩にバジルをのせます。
**ほうれん草のツナ和え Spinach dressed with canned tuna
(2人分)
1.ほうれん草1/3袋は茹でて水にさらし、絞り、4,5cm長さに切ります。
トマト小1個はくし形に切ります。
2.オリーブオイル大1、ツナ缶1缶(油は切る)、レモン汁大1、醤油小1/2、
砂糖小1/2、塩少々、こしょう、ガーリックパウダーを混ぜ合わせ、
ほうれん草とトマトを和えます。
**胡瓜のサラダ Cucumber salad
1.きゅうりを食べやすい大きさに切り、塩もみしてから 洗い、軽く絞り、
塩昆布と和えます。
** Pot-au-feu with a rice steamer (for 2 people)
1. Put 1/4 heads of cabbage, 2 potatoes, 5cm width white radish, 1/3 carrots,
6 wienerwursts, 1/2 large onion, 2cups soup, 1 bay leaf, salt and pepper in rice cooker pot.
Cook.
2. Serve with whole-grain mustar and put basil on top.
** Spinach dressed with canned tuna (for 2 people)
1. Boil 1/3 bag of spinach and then soak in water. Squeeze and then cut into 4cm length.
Cut 1 small tomato into wedges.
2. Mix 1tbsp olive oil, 1 canned tuna (drain the oil), 1tbsp lemon juice, 1/2tsp soy sauce,
1/2tsp sugar, garlic powder, a little salt and pepper.
Add spinach and tomatoes. Mix together.
** Cucumber salad
1. Cut a cucumber into bite size slices. Sprinkle salt. Then wash with water and squeeze.
Mix with thin striped salt kelp.
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