2016年12月20日
レモンピール Lemon peel
レモンピール Lemon peel
「もゆ」さんを参照しました♪
http://cookpad.com/recipe/2442451
1.レモン4個は 塩でこすって、良く洗ってから 皮をむき、5mm幅に切ります。
2.鍋にレモンとひたひたの水を入れ、沸騰してしばらく煮てから、湯を捨て、
またひたひたの水を入れ煮ます。
これを3回ほど繰り返します。
3.お湯を捨てて、グラニュー糖100gを入れ 15分から20分ぐらい
全体に透明感が出て 水分がだいたい飛ぶまで じっくり煮詰めます。
4.グラニュー糖を敷いた平らなところに 並べ 上からさらにグラニュー糖を軽く振ります。
5.一晩乾燥させます。
Lemon peel
1. Rub 4 lemons with salt well, then wash well.
Peel and cut into 5mm width.
2. Put lemon peels in a pot and pour in just enough water to cover.
Bring it to boil.
Pour out the hot water and pour in just enought water to cover again and bring it to boil.
Repeat the same thing three times or so.
3. Pour out the hot water and put 100g sugar and simmer for 15 to 20 min.
until they turn transparent and sweat down.
4. Sprinkle sugar on flat plate and put lemon peels. Sprinkle sugar over them.
5. Keep them dry through the night.
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