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2022年03月29日

桜   Cherry blossoms


空は曇っていますが 桜が満開♪  桜の木に 先日覚えた ひよどり が 止まっています。

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It is cloudy but cherry blossoms are full bloom. At the top of the tree, there is a bulbul which
I learned the other day.


カヌレ Canelé


カヌレを焼きました。

I baked canelé.


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シリコンのカヌレ型 直径3cm を 8個 と 紙パック 直径3cm を 9個

奥のがシリコン 手前が紙パック です。



1.牛乳 250ml と バター10g をレンジに1分かけて、
  バターを溶かします。 冷まします。
2.砂糖60gと強力粉50gを混ぜ 卵1個を加えて 混ぜ 1.を加えて 混ぜ合わせ 
  こします。
3.冷蔵庫で12時間以上ねかせます。
4.型にバターを塗ります。
5.型に3.を流しいれ 
6.210℃のオーブンで60分焼きます。


1. Microwave 250ml milk and 10g butter for 1 min to melt butter . Let it cool down.
2. Mix 60g sugar and 50g bread flour together and then add 1 egg. Mix them together.
Then add 1. Mix them together.
Strain it.
3. Let it rest for over 12 hours in the refrigerator.
4. Slather butter on the cups
5. Pour 3. into the cups.
6. Bake at 210℃ for 60 mins.




ニョッキ、ホタテ、エビ、イカのアラビアータ Gnocchi, scallop, shrimp and squid spaghetti all'arrabbiata

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**ニョッキ、ホタテ、エビ、イカのアラビアータ
      Gnocchi, scallop, shrimp and squid spaghetti all'arrabbiata

**菜花の辛子酢味噌和え  
      Canola flower dressed with vinegared miso mixed with mustard

**アスパラガスとしめじのバターソテー
      Stir-fried asparagus and shimeji mushrooms with butter

**大根の煮物    Simmered daikon

**春菊のサラダ   A salad with edible chrysanthemum



どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。

They were delicious. Thank you.





      
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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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