2022年03月13日
チーズケーキ Cheese cake
18cm型 1台分 (2台作ったので この量の倍でしてます)
チーズケーキ
1.砕いたビスケット65g〜70gに溶かしバター50gを混ぜて 型に入れ ぎゅっと押し
平らな土台を作ります。
冷蔵庫で休ませます。
2.室温に戻したクリームチーズ200g(冷蔵庫から出したてのときは レンチン30秒します)
に砂糖70g、卵2個、薄力粉大3、生クリーム150gの順に混ぜます。
3.1.に流しいれ、トントンとして 空気抜きしてから 170℃で45分焼きます。
4.冷蔵庫で一晩休ませます。
for a18cm tin (I baked 2. so two times the amount)
Cheese cake
1. Crush 65g~70g biscuits and mix 50g melted butter and press the mixture into the tin
and spread evenly.
Place in the refrigerator.
2. Let 200g cream cheese warm to room temperature (just out of the refrigerator, microwave for 30 secs.)
Then add 70g sugar and then mix in the order of 2 eggs, 3tbsp cake flour and 150g heavy cream.
3. Pour filling over the crust and deflate the mixture by slapping it.
Bake at 170℃ for 45 mins.
4. Refrigerate it to chill overnight.
牛、豚,鶏 Beef, pork and chicken
BBQ♪
**牛、豚、鶏のステーキ (付け合わせ;しいたけ、玉ねぎ、トウモロコシ、ジャガイモ、ピーマン)
Beef, pork and chicken with shiitake mushrooms, onions, corns, potatoes and green peppers
**野菜スティック Carrots, daikon and cucumber sticks
**もものすけの甘酢和え Momonosuke with sweetened vinegar
**色々野菜のサラダ A salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.