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2022年03月13日

チーズケーキ  Cheese cake


18cm型 1台分 (2台作ったので この量の倍でしてます)

IMG_20220313_052053.jpg

チーズケーキ

1.砕いたビスケット65g〜70gに溶かしバター50gを混ぜて 型に入れ ぎゅっと押し
  平らな土台を作ります。
  冷蔵庫で休ませます。

2.室温に戻したクリームチーズ200g(冷蔵庫から出したてのときは レンチン30秒します)
  に砂糖70g、卵2個、薄力粉大3、生クリーム150gの順に混ぜます。

3.1.に流しいれ、トントンとして 空気抜きしてから 170℃で45分焼きます。

4.冷蔵庫で一晩休ませます。


for a18cm tin (I baked 2. so two times the amount)

Cheese cake

1. Crush 65g~70g biscuits and mix 50g melted butter and press the mixture into the tin
and spread evenly.
Place in the refrigerator.

2. Let 200g cream cheese warm to room temperature (just out of the refrigerator, microwave for 30 secs.)
Then add 70g sugar and then mix in the order of 2 eggs, 3tbsp cake flour and 150g heavy cream.

3. Pour filling over the crust and deflate the mixture by slapping it.
Bake at 170℃ for 45 mins.

4. Refrigerate it to chill overnight.




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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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