2022年02月27日
ブラウニー、チョコレートとココアで。 Brownie with chocolate and cocoa powder
18cmスクエアー型 1台分
チョコレートが100gしかなかったので ココアも加えて 作りました。
I only had 100g chocolate, so I add cocoa powder.
1.チョコレート100gとバター70gを600wで1分30秒レンチンします。
2.チョコレートが溶けたら 卵2個を混ぜ、砂糖60gを加えて混ぜます。
3.薄力粉70g、ココアパウダー15g、牛乳20cc BP 2g を加えて
さっくり合わせ 刻んだクルミ適量を加えて 混ぜ合わせます。
4.ベーキングシートを敷いた型に入れ 180℃で20〜25分焼きます。
5.好みの大きさに切ります。
for a 18cm-square tin
1. Microwave 100g chocolate and 70g butter for 1min and a half.
2. Melt the chocolate and then add 2 beaten eggs and 60g sugar. Mix them together.
3. Add 70g cake flour, 15g cocoa powder, 20cc milk and 2g BP and mix lightly.
add chopped walnuts and mix them together.
4. Put a baking sheet on a tin and pour 3.
Bake at 180℃ for 20mins to 25 mins.
5. Cut it to the proper size.
バジルパスタ Genovese
**バジルパスタ Genovese
**子持ち高菜の酢味噌和え Tsubomina dressed with miso and vinegar
**もものすけの甘酢和え Turnip(Momonosuke) with sweetened vinegar
**炒めピーマンと万願寺 Stir-fried green peppers and Manganji-Temple green peppers
**ケールとチキン入り色々野菜のサラダ Various vegetables and chicken salad
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.