2024年10月02日
米粉と米油のクッキー Cookies with rice flour and rice oil
ホロホロで 美味しいです♪
The cookies are so crumbly and delicious♪
1.米粉80g、アーモンドパウダー40g、砂糖40g、米油60gを混ぜ合わせ
ラップをかぶせて 5mm厚さぐらいに伸ばし 型で抜きます。
(壊れやすいので パレットナイフやナイフなどで すくって
クッキングシートを敷いた天板にのせます。
2.170℃で 20分ほど 焼きます。
クッキングシートごと 網にのせて 冷めてから 容器などに入れます。
1. Mix 80g rice flour, 40g almond powder, 40g sugar and 60g rice oil.
Cover the dough with plastic film and using a rolling pin, roll it about 5mm thickness.
Cut out shapes.
(it is better to use a pallet knife to move them to a cookie sheet lined with
parchment paper.
2. Bake at 170℃ for 20 mins.
Place on a cake rack with parchment paper.
Let them cool down before putting in a container.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12729198
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック