クリスマスはまだまだ先ですが、またミンスパイが食べたくなり焼きました。
ミンスミートは 6月に作って 冷蔵庫(常温保存可能だと思います)で待機しています。
I baked mince pie again since Christmas is still a long way off.
I made mince meat in June and kept it in the fridge.
生地(薄力粉225g、粉砂糖15g、バター100g、卵1/2個、水大4)を混ぜ
丸くして ラップで包み 冷蔵庫で1時間休ませてから 薄く伸ばし 直径7cmぐらいを
20個切り抜き カップに敷き ミンスミートを入れ、
星型にくりぬいた生地20個 で蓋をし、残りの溶き卵をを塗り、180℃で 20分 焼きます。
Mix 225g cake flour, 15g powdered sugar, 100g butter, 1/2 beaten eggs and 4tbsp water.
Make the dough a ball and wrap with plastic film and let it sit in the fridge for 1 hour.
Roll out the dough and cut 20 sheets round shape (about 7cm diameter) and place in cups.
Put in mincemeat and put 20 star shaped dough on top.
Brush beaten eggs and bake at 180℃ for 20 mins.
ミンスミート Mincemeat
1.レーズン(カレンス、サルタナ、レーズンなど) 360g
オレンジピール(みじん切り) 50g
りんご(皮をむき5mm角) 1/2個
バター 60g
砂糖(三温糖) 100g
シナモンパウダー 小1/4
ミックススパイス 小1/2
以上を鍋に入れて 弱火にかけ 砂糖とバターが溶けるまで 混ぜます。
2.溶けたら ラム酒 100cc を加え 弱火で一煮立ちさせます。
3.密封容器に入れて 1週間から1,2ヶ月漬けておきます。
Mincemeat
1. 360g raisins (sultanas, raisins and others)
50g orange peel (chopped)
1/2 apples (peeled and chopped)
60g butter
100g soft brown sugar
1/4tsp cinnamon powder
1/2tsp mixed spices
Put them in a pot and cook them on low heat. Mix until the sugar and the butter dissolve.
2. Add 100cc rum and bring it to boil on low heat.
3. Put it in an airtight container for one week to 1 or 2 months.
2024年09月04日
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