2024年08月30日
ジュノベーゼ(バジルソース) Genovese sauce
久しぶりに作りました。
今回も瓶入りの乾燥バジルを使いました。
バジルパウダー大3〜4、カシューナッツ40g、パルメザンチーズ大3,
アンチョビーペースト大2,にんにく2かけ、オリーブオイル120cc
をミキサーにかけ ペースト状にして 小分けにして 冷凍します。
(10等分ぐらい(各大1ぐらい)にして ラップにくるんで冷凍保存)
I made Genovese sauce using dried basil again
Genovese sauce
Puree 3 to 4 tbsp dried basil powder, 40g cashew nuts, 3tbsp Parmesan cheese,
2tbsp anchovy paste, 2 cloves of garlic and 120cc olive oil with a blender.
Make it small portions(about 10g each) and keep them in the freezer.
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