コロネパン (6個)
1.強力粉100g、薄力粉60g、米油10g、砂糖20g、塩2g、スキムミルク大2.5,
水100cc、溶き卵8g、ドライイースト3gをパン焼き器に入れ
「パン生地」でスタートします。
2.6等分して 丸め 20分 休ませます。
3.手で広げてから 3つ折にし とじ目を閉じて 転がして 40cmぐらいの
長い円錐形にします。
4.コロネ型に 巻き始めは重ねて ねじりながら 下から上に6巻きぐらい巻き付け
巻き終わりも 少し重ねます。
5.とじ目を下にして 40℃で35分 発酵させます。
6.卵液を塗り 190℃で13分焼きます。
カスタードクリームを作り 3等分し、1/3に ココアを混ぜ
1/3には 抹茶を混ぜ 3種のクリームを入れました。
Horn-shaped pastry (six pieces)
1. Put 100g bread flour, 60g cake flour, 10g vegetable oil, 20g sugar, 2g salt
2.5tbsp skimmed milk, 100cc water, 8g beaten eggs and 3g dry yeast in
a bread baking machine. Set with "DOUGH".
2. Divide 1. into 6 pieces and make them balls. Let it rest for 20 mins.
3. Spread the ball and fold it into three and pick the edge of the dough with your
finger and close it.
Then roll it into a 40cm length horn-shape.
4. Wrap the dough around a horn-shaped one.
5. Place them on a baking sheet with the seam side down and
let them rise for 35mins at 40℃.
6. Brush them with beaten egg and bake at 190℃ for 13 mins.
I made three kinds of custard cream.
for 1/3 mix with cocoa powder and 1/3 with maccha powder.
2024年07月25日
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