2024年07月21日
パイナップルケーキ Pineapple cake
18cmのタルト型 1台
1.バター60gと砂糖70gをすり混ぜ、卵70g、アーモンドプードル30g、
オレンジの皮のすりおろし1/4個分を 順に混ぜます。
2.強力粉60gとBP2gをふるい、1.にゴムべらでざっくり混ぜ合わせます。
3.バターを塗った型に2.を流し入れ(真ん中をくぼませます)ます。
4.パイナップルのスライス4切れの水気を拭き取り
3.にのせます。
5.180℃で25分から30分 焼きます。
6.マーマレードに水を少し加えて レンジで沸騰させ
5.が熱いうちに 刷毛で塗ります。
18cm tart mold
1. Beat 60g butter and 70g sugar together until smooth and creamy
and mix 70g beaten eggs, 30g almond flour and 1/4 grated orange zest in order.
2. Sift 60g bread flour and 2g BP and fold the dough and use a rubber spatula in a cutting motion.
3. Pour into a greased cake tin.(make a well in the center).
4. Wipe the moisture of the 4 sliced pineapples and place on the 3.
5. Bake at 180℃ for 25mins to 30mins.
6. Microware marmalade and a little water to boil.
While the cake is still hot. brush it on the top of the cake.
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